La ToldiKids oferim servicii complete de ingrijire pentru micii pacienți.

Pacienții Toldikids beneficiază de îngrijire, instructaj și tratament individualizat.

Prima vizita presupune acomodarea si evaluarea necesitatilor fiecarui pacient, cu stabilire de obiective de tratament si instruire privind tehnicile de preventie si profilaxie.

Cabinet Stomatologic Copii - ToldiKids
La prima vizită a prichindelului discutam despre cele mai bune modalități de periaj, folosirea corecta a atei dentare si individualizam un program de igiena oro-dentara.
Dieta copilului si deprinderile legate de igiena orala sunt in stransa legatura cu susceptibilitatea la carii, tocmai de aceea medicul va discuta despre obiceiurile alimentare si va recomanda un program de alimentatie corect.
Vom incheia prima vizita cu sfaturile medicului asupra frecventei controalelor, necesare copilului dumneavostra.

Vă invităm să il însoțiți pe cel mic în cadrul sedintelor cu caracter informational cum ar fi sedinta initiala, instructaj de periere si sedinte de acomodare cu mediul de lucru. În timpul sedintelor de terapie prezenta dumneavoastra in cabinet este total contra-indicata, aceasta fiind posibila doar in cazul solicitarii in mod express din partea personalului clinicii. Scopul acestei solicitari este de a castiga increderea copilului si de a depasi anxietatea. In mod natural, se va stabili un raport mai apropiat cu copilul dumneavoastra atunci cand nu sunteti prezent.

Cabinet Stomatologic Copii - ToldiKids

Pentru siguranța și confidențialitatea tuturor pacienților, alți copii care nu sunt tratați trebuie să rămână în zona de recepție cu un adult supraveghetor.