Oferim copilului dumneavoastra o experiență plăcută și lipsită de stres

Ultimele progrese pentru o experiență pozitivă

De ce ne aleg părinții?

La ToldiKids, tintim tot mai sus, folosind cele mai recente progrese tehnologice, pentru a oferi copilului dumneavoastra cea mai bună experiență atat in cabinetul stomatologic, cât și în sala de așteptare. Odata ce ne veti calca pentru prima data pragul, veti constientiza ca urmeaza o lucruri deosebite, cu mult peste ceea ce v-ati asteptat initial. Consideram a fi de datoria noastra sa confirmam aceste asteptari si chiar a livra in plus.

Credem că obiceiurile bune de igienă orală se formează timpuriu, iar aceste obiceiuri, împreună cu examinarile dentare de rutina, constituie fundamentul unei bune sanatati orale.

O experiență pozitivă pentru micii nostri pacienti, începe cu o zona de primire si asteptare, confortabila si prietenoasa, cu  un colt dedicat lor, cu jucarii haioase si se continua cu ce se inatmpla in cabinetele dedicate, doatate cu ambianta specifica celor mici, dar totodata cu echipamente si dotari ultracomplete, toate acestea avand ca scop un tratament cat mai eficient si atraumatic.

Sănătatea și siguranța copilului dumneavoastră sunt prioritatile noastre principale. Personalul Toldikids, prietenos și empatic se angajează să mențină un mediu distractiv și fără stres și să facă copilul să se simta in mediul sau. Vă invitam, de asemenea, să luati parte împreună la sesiunile de educație și informare privind mentinerea unei bune sanatati orale.

Sunați-ne astăzi pentru a începe să puneți bazele unei vieti lipsite de griji a afectiunilor oro-dentare!