Dr. Cristian Raspopa

Motto: „Fiind parinte la randul meu, am inteles foarte bine faptul ca un copil sanatos si fericit va deveni un adult cu sanse maxime de reusita”

Dr. Cristian Raspopa s-a alaturat echipei Toldimed in anul 2018 si s-a remarcat in special pentru bogata sa experienta clinica pe care o detine in lucrul cu prichindeii, dar si datorita pasiunii pentru chirurgia orala. Inca din ultimii ani de facultate, precum si dupa absolvire, si-a axat pregatirea si evolutia profesionala in domeniile pedodontiei si chirurgiei orale, propunandu-si sa aduca o contributie la dezvoltarea fiecarui copil pe care il trateaza.

Adept al stomatologiei fara durere, dl. Dr.Cristian Raspopa le promite atat celor mici, cat si celor mari, ca sedintele la medicul dentist vor fi lipsite de amintiri neplacute. Mereu la curent cu ultimele noutati in materie de stomatologie pediatrica si chirurgie dentara si avand la dispozitie aparatura si materialele celei mai noi generatii din clinica Toldimed, va poate garanta ca nicio problema oro-dentara nu va ramane nerezolvata. Fiind un medic calm si bland, acesta are mereu rabdarea necesara cu cei mici, asigurandu-le o experienta placuta, intr-un cadru cat se poate de prietenos. Alaturi de dl. Dr. Cristian Raspopa, fiecare copilas va deveni un super-erou la ToldiKids.

Dr. Anamaria Carapcea

Motto: „Medic cu lipici la pitici. Mamica de fetita cu fundita.”

Dr. Anamaria Carpacea, medic dentist generalist cu o buna experienta in lucrul cu micii pacienti si mereu la curent cu ultimele noutati in materie de preventie si profilaxie pediatrica. Alaturi de echipa Toldimed inca din primii ani de facultate, a colaborat cu renumite clinici din Bucuresti si din tara. A activat timp de 2 ani si jumatate ca voluntar in cadrul unui centru de zi pentru copii cu autism si alte dizabilitati, sustinatoare a cauzelor de combatere a incalzirii globale si reciclare a hartiei, inca de pe bancile liceului. Iubitoare de copii si mama, a acordat mereu sprijin celor mici proveniti din mediile defavorizate, astfel incat acestia sa aibe acces cat mai facil la educatie.

„Pentru mine un copil care pleaca fericit din cabinet ma determina sa-mi duc si mai departe visul si vocatia cu mult entuziasm. Empatia, disponibilitatea de a invata continuu si dorinta de a face lucrurile corect si cu zambetul pe buze, sunt cele mai importante calitati de care sunt constienta si cu care ma mandresc!”

Sunt tare fericita cand reusesc sa le redau copiilor incredere prin intermediul unui zambet sanatos!”- Dna Dr. Anamaria Carapcea

Dr. Ivanov Varga Andreea

Motto: „Imparte-ti zambetul cu lumea intreaga.” Christie Brinkley. Pentru mine zambetul este un simbol al prieteniei si al pacii, iar asta ma contureaza ca om, ca mama si ca medic dentist.

Dr Ivanov Varga Andreea , medic dentist generalist, cu competenta in implantologie orala si pedodontie , s-a alaturat clinicii noastre in anul 2018.
Pentru ca ei, copiii nostri, sunt aici din iubire, datoria noastra este sa-i intelegem si sa le facem drumul in viata mai lin, desigur, eu pe partea in care sunt mai mult pregatita.

Sunt aici sa le explic, pe intelesul lor, ce inseamna o vizita in locul meu de joaca si sa luam impreuna cea mai buna alegere pentru dintisorii lor. Stomatologia moderna a evoluat suficient de mult , iar aparatura si materialele celei mai noi generatii din clinica Toldikids, va pot garanta ca toate problemele oro-dentare vor fi rezolvate. Astfel incat, cei mici sa se simta confortabil in cabinetul stomatologic, iar timpul petrecut aici sa fie magic.

Dr. Mihai Toldisan

„Ca medic si tata, am realizat chiar de la inceputurile conceptului Toldimed, necesitatea de a oferi servicii micutilor nostri pacienti, la standarde maxime.
In anii ce au urmat am adunat o multitudine de informatii si idei despre cum trebuie sa functioneze lucrurile intr-o clinica stomatologica dedicata copiilor, iar incepand cu anul 2018, le comasam in ceea ce reprezinta ToldiKids.”
Dr. Mihai Toldisan, medic cu practica limitata la implantologie si protetica dentara, fondator si CEO al celor doua clinici stomatologice Toldimed si ToldiKids.